Huidverslapping

Heeft jouw huid aan elasticiteit verloren en voelt ze bij de  hals, kaaklijn of decolleté minder soepel aan? Wanneer we ouder worden verandert onze huid. Onze huid is heel goed in staat om zichzelf te vernieuwen en verzorgen, maar vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dit steeds trager. Naarmate we ouder worden heeft onze huid extra stimulans nodig om zichzelf te vernieuwen en te verzorgen. Elke 10 jaar verandert er steeds iets anders. Je huid verliest meer vocht en talg en gaat daardoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan eerst droogte lijntjes, vervolgens worden zij rimpels en daarnaast neemt de elasticiteit van de huid af. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Daarom is het behandelen van de huid bij iedereen anders. Wij maken een behandelplan voor je op maat, want ook jij bent uniek!

De volgende behandelingen geven het beste resultaat in natuurlijke huidverjonging, verstrakking, lifting en volume. Ze kunnen ook gecombineerd worden met de rimpel behandelingen.

Huidverstrakking | Venus Viva

Lees meer over Venus Viva

De Venus Viva is dé manier om de huid op een effectieve en op geheel natuurlijke wijze te verbeteren en te verstrakken. De Venus Viva werkt met Nano Fractionele Radio Frequentie en SmartScan technologie. Beide technologieën zijn bewezen effectief om de huid te verstrakken en om fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en rosacea te verminderen.

De Venus Viva wordt ook met regelmaat ingezet om de huidtextuur te verbeteren en om acnélittekens te corrigeren. Verder maakt de Venus Viva gebruik van de MP2 technologie welke zorgt voor huidverstrakking in alle huidlagen en non-invasieve rimpelvermindering. Behandelingen met de Venus Viva zijn uiterst veilig, het gehele jaar uitvoerbaar, voor ieder huidtype geschikt en je ervaart na een behandeling direct resultaat.

PRIJZEN

Venus MP2 
Gelaat complete behandeling €175,-
Gelaat in kuurverband €150,- 
Supplement hals/decolleté €35,-

Venus Fractional 
Gelaat €300,-
Supplement hals/decolleté €75,- 
Deel behandeling €150,-

Venus MP2 + Fractional 
Gelaat €450,-
Gelaat & Hals €499,-
Gelaat & Hals & Decolleté €549,-

Venus Viva MP2 aanbevolen in een kuur van 6-8 behandelingen
Venus Fractional aanbevolen in een kuur van 3-6 behandelingen

Een kuur wordt op maat gemaakt en dan berekenen we een speciale prijs.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en pakt de volgende huidaandoeningen effectief aan:

 • Pigmentvlekken
 • Huidverjonging
 • Huidverslapping
 • Fijne lijntjes
 • (Acne) Littekens
 • Een grove poriënstructuur
 • Striae
 • Rosacea
 • Rimpels

Huidverstrakking | SoUp Get Reloaded

lees meer over SoUp Get Reloaded
> SoUp Facelifting Treatment gelaat €159,-
> SoUp Facelifting Treatment gelaat & hals   €175,-
> SoUp Facelifting Treatment gelaat & hals & decolleté €187,50
Get Reloaded! Met de meeste geavanceerde en innovatieve techniek. Bij rimpels en verslapte huid, voor meer volume en een strakkere huid. Direct resultaat, het alternatief voor een operatie, de natuurlijke face-lifting behandeling!
Onthul de beste versie van uzelf. Deze vijfvoudige techniek zorgt ervoor dat in één behandeling uw huid verstrakt, meer volume en minder rimpels heeft. Het is de nieuwste ontwikkeling om de schade van de jaren te herstellen. In alle verschillende lagen van de huid worden vezels aangezet vernieuwing,  U kunt zo op een natuurlijke manier de tijd terug zetten en er echt beter uitzien dan 10 jaar geleden.

Reloaded programma gelaat en decolleté behandeling bestaat uit een perfecte combinatie van:

 • Lymfe drainage
 • Bindweefselmassage
 • Radiofrequentie
 • Led

Het Get Reloaded programma komt het beste tot zijn recht als er vanuit een totaalvisie gewerkt wordt, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met een gezonde levensstijl. Wat met de So-Up Reloaded mogelijk is, grenst werkelijk aan het ongelooflijke; het is een compleet behandelprogramma in één apparaat. Dit past bij wat de klant van vandaag wil: geen plastische chirurgie en toch snel een mooi en blijvend resultaat.

Voor het Get Reloaded programma volstaat een kuur van 6 tot 10 behandelingen eens in de week en werkt 4 tot 6 maanden door. Daarna worden onderhoudsbehandelingen geadviseerd.
In kuurverband kan de So-Up ook perfect gecombineerd worden met Micro Needling of BioSkinJetting.

De resultaten voor het gezicht zijn:
* een gelifte huid, minder rimpels en wallen
* een strakkere gezichtscontour met meer volume
* een vermeerdering van elastine en collagene vezels
* ook neemt de huid beter verzorgende stoffen op

Huidverstrakking | Bindweefselmassage
lees meer over bindweefselmassage
> Bindweefselmassage Behandeling €87,50
> Bindweefselmassage Intensieve Behandeling €125,- (+peeling & vliesmasker)

Een Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.
Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt cel vernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt als lifting-, rimpel- en littekenbehandeling. Het is zeer belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgeoefend op de middelste en onderste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
* Verbetering van de huidconditie
* Stimulatie van de huiddoorbloeding
* Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
* Verbetering van de opname van werkstoffen
* Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen
* Bevordering van de celdeling
* Verbetering van de huidstructuur en huidteint

Huidverstrakking | Anti-Aging Wellness
lees meer over Anti-Aging Wellness
La colline Anti-aging wellness behandeling €125,-
> Sepai Anti-aging wellness behandeling €125,-

Tijdens deze fantastische Manuele Treatment worden de beste anti-aging producten, een bindweefselmassage en focus op totale ontspanning met elkaar gecombineerd. De huid wordt intensief gereinigd, de doorbloeding wordt gestimuleerd, de huid voelt strakker en voller en als afsluiting een heerlijk vliesmasker om de huid te voeden en hydrateren.