Beauty

Merken

Bestellen Dr. Murad

Love at First Bright

Murads Environmental shield is een geavanceerde skincare routine die de huid helpt die schade heeft opgelopen door invloeden van buitenaf. Breed werkende zon bescherming beschermt de huid als een schild terwijl krachtige Vitamine C en belangrijke bestanddelen de huid helpen te herstellen van schade door vrije radicalen. Dofheid, droogheid, oneffenheden en hyperpigmentatie: de klassieke tekenen van huidveroudering door invloeden van buitenaf worden aangepakt door deze lijn. Het snelwerkende serum reduceert zichtbare hyperpigmentatie.

 • Rapid Age Spot Correcting Serum Full Size
 • Essential-C Cleanser 60ml
 • Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF30 21ml
 • Vita-C Glycolic Brightening Serum 5ml

Van € 145,-

Voor € 85,-

Take Time Off

Het nummer 1 retinol serum in de U.S een musthave voor elke huid.. Minimaliseert fijne lijntjes en diepe rimpels, egaliseert de huid en geeft een boost. Een krachtige, maar zachte formule die snel en zichtbaar lijntjes en diepe rimpels minimaliseert. Daarnaast wordt de huid verstevigd, ge-egaliseerd en krijgt de huid een boost voor een levendige en jeugdige uitstraling. Minimaliseert aanzienlijk en snel fijne lijntjes en diepe rimpels, het egaliseert de huid en geeft de huid een boost voor een levendige en jeugdige uitstraling. In 2 weken: 93% zag een vermindering van lijntjes en rimpeltjes 98% had een gladdere huid.

 • Retinol Youth Renewal Serum Full Size
 • Retinol Youth Renewal Night Cream 7.5 ml
 • Replenishing Multi-Acid Peel 10ml
 • Renewing Eye Cream 4ml

Van € 170,-

Voor € 120,-

Glow Forward

Dit jaar ook weer een full size pakket, een pakket voor iedere huid.
Wat zit er in het pakket;

Prebiotic 4-in-1 MultiCleanser Full Size

4-in-1 make-up remover en gezichtsreiniger die de hydrateert en voedt met prebiotica. Verwijdert vuil en overtollige talg, terwijl hydraterende verzachtende ingrediënten de huid diep voeden.

Vita-C Glycolic Brightening Serum Full Size

Goud- gestabilseerd serum. Deze tweefasen-formule bevat glycolzuur om de vitamine C toevoer en opname te verbeteren voor een ongelofelijk heldere en egale huid.

Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture Full Size

lichtgewichte crème die voor maar liefst 24 uur hydratatie zorgt. Herstelt soepelheid en reduceert zichtbaar fijn lijntjes en rimpels

City Skin™ Age Defense Broad Spectrum SPF 50

100% minerale zonbescherming, wat niet alleen beschermt tegen de UV-stralingen van de zon maar ook de huid beschermt tegen blauwlicht zoals telefoon en laptop.

Van € 285,50

Voor € 185,-

Dew Gooder kit

Deze kit bevat de full size nutrient-charged watergel. Een intens hydraterende olievrije watergel die direct vocht vasthoudt in de huid en de vochtbinding verhoogt tot wel 5 dagen. Een mengsel van peptiden, vitamines en mineralen met voedingsstoffen die de huid barrière versterken, voor een gezonde en jeugdige huid.

 • Nutrient-Charged Water Gel Full Size
 • AHA/BHA Cleanser 30ml
 • Multi-Vitamin Infusion Oil 10ml
 • Revitalixir Recovery Serum 5ml

Van € 112,50

Voor € 79,50

The Hydration Heroes

In deze Murad set zitten de Hydro-Dynamic Quenching Essence en de Water Gel. De Quencing Essence heeft een zijdezachte, gewichtloze, vocht stimulerende formule die de capaciteit van de huid om vocht op te nemen optimaliseert, waardoor jouw huid zacht, vol en jeugdig toont. De Nutrient-Charged Water Gel is een intens hydraterende olievrije watergel die direct vocht vasthoudt in de huid en de vochtbinding verhoogt tot wel 5 dagen. Dit is een mengsel van peptiden, mineralen en vitamines met voedingsstoffen die de huidbarrière versterken, voor een gezonde en jeugdige huid.

Murad Hydration Kit van € 174,50 voor € 99,50

Afhalen / bestellen

Wanneer u kiest voor bestellen en bezorgen ontvangt u van ons vooraf een betaalverzoek via sms. Na betaling zullen wij de bestelling verzenden.