Beauty

Merken

Bestellen La Colline

Cellular for men

Een luxe toilettas gevuld met alle cellular men producten. Samen zorgen ze voor oppepper en een uitgeruste uitstraling van de huid. Deze emulsie gaat de strijd aan met huidveroudering dankzij zijn multifunctionele werking en de hoog geconcentreerde actieve ingrediënten. Bovendien gaat de huid niet overmatig glimmen. De huid voelt direct soepeler en steviger aan en heeft een mooie teint. Zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd en rimpeltjes zichtbaar verzacht. De mannen die het gebruikten waren overtuigd

Deze set bestaat uit:

  • Cellular for men Revitalizing Care 50ML
  • Cellular for men cleansing and exfoliating gel 30ML
  • Cellular for men Total eye care 3ML

Van € 196,60 voor € 155,-

Advanced Vital

Advanced vital ontketent een frisse boost van anti-aging energie in het hart van de huidcellen. Deze lijn vult aan waar de huid zijn veerkracht verliest, zoals het verlies van elasticiteit in de huid. Versterkt de huid door de revitaliserende ingrediënten, de huid ziet er voller, steviger en jeugdiger uit. Dit komt doordat de soja-eiwitten de fibroblasten, of wel de collagene en elastine vezels worden gestimuleerd. Deze lijn is geschikt voor vrouwen die al de eerste tekenen zien in de huid door hormoonwisselingen.

  • Cellular Bio-Smoothing Tonic 30 ml
  • Cellular Vital Serum 30 ml
  • Cellular Vital Cream 30 ml
  • Cellular Vital Mask 15 ml

Van € 512,-

Voor € 285,-

Neem contact met ons op via bovenstaande knop om gebruik te maken van deze actie.

Neem contact met ons op via bovenstaande knop om gebruik te maken van deze actie.

Afhalen / bestellen

Wanneer u kiest voor bestellen en bezorgen ontvangt u van ons vooraf een betaalverzoek via sms. Na betaling zullen wij de bestelling verzenden.