SoUp Reloaded Body Shaping Treatment

SoUp Reloaded Body Shaping Treatment is de ideale behandeling als je graag wil werken aan:

  • Huidverstrakking
  • Contourverbetering
  • Cellulite vermindering
Meer over SoUp Reloaded Body Shaping Treatment

De SoUp Reloaded Body Treatment bestaat uit de volgende combinatie van behandel technieken:
– Lymfe drainage
– Bindweefselmassage
– Radiofrequentie
– Ultrasound
– Led therapie

De resultaten voor het lichaam:
– Vermindering van cellulitis en striae
– Verbetering van de doorbloeding en de lymfe circulatie
– Aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de huid verstrakt

Behandel zones Body
30 min. €50,-
SoUp Body Benen
SoUp Body Buik    
SoUp Body Billen  
SoUp Body Armen

Het beste resultaat wordt bereik je met 8 behandelingen in kuurverband, met onderhoudsbehandeling van elke 4 tot 8 weken.

NIEUW | Cryo therapie Coolforming

Vermindering van vet en centimeters verliezen in omvang, wie wil dat nou niet?

Of je nu wel of niet last hebt van overgewicht, iedereen kan last hebben van vervelende zones waar het gewicht of vet maar moeilijk verdwijnt. Dan is Cryo Lipolyse de oplossing voor jou!
De behandeling is snel, effectief veilig en pijnloos, dit zonder injecties of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen. De verwijdering van de vetcellen is blijvend, vet dat weg is, is weg. Indien je een gezond gewicht hebt en dit op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, zal het resultaat zeer lang stabiel blijven.

Meer over TC Cryo Lipolyse

Hoe werkt het?

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een niet-invasieve, klinisch bewezen methode van vetreductie door middel van koeling. Vetcellen worden vernietigd en de vetlaag zal geleidelijk verminderen zonder omliggend weefsel te beschadigen.

Wij vertrouwen op de kwaliteit en de effectiviteit van Cryo Cool Med. Dit merk wordt wereldwijd gebruikt en is een van de bekendste cryolipolyse systemen.

Tweefasen technologie

De behandeling is gebaseerd op een nieuwe tweefasen technologie. De applicator wordt op het gebied geplaatst, het vacuüm in de applicator zuigt langzaam de huidlaag naar boven tussen de koelelementen. De huid wordt verwarmd en daarna geleidelijk gekoeld tot maximaal -15 graden celsius. De behandeling duurt in totaal 45 minuten.

​Resultaat

Met de Cryo Cool behandelt u onder meer de buik, heupen, bovenarmen, bovenbenen en ruggedeeltes.

De eerste resultaten zijn zichtbaar na drie tot vier weken en het definitieve resultaat is zichtbaar na twee tot drie maanden.

Pedicure

Uw voeten goed verzorgen is geen overbodige luxe, een bezoekje aan de pedicure is elke 4-8 weken echt voor iedereen aan te raden. Ze moeten u tenslotte heel de dag dragen en overal naartoe brengen.

Voetproblemen zoals schimmelnagels, eelt, likdoorns en/of ingroeiende nagels behandelen wij tijdens een pedicure behandeling. Onze Spa pedicure bestaat uit uw voeten verzorgen, een heerlijke massage en de teennagels lakken. Een combinatie van deze twee is ook een mogelijkheid. Maak voor goede verzorging van uw voeten een afspraak in onze pedicure salon.

Behandeling tot 30min| € 30.50
Behandeling tot 45min| € 38.00
Teennagels knippen/likdoorn verwijderen| € 18.00
SPA Pedicure incl. teennagels knippen| € 46.00
SPA Pedicure incl. volledige pedicure | € 58.50
Gellak Teennagels | € 29.50
Gellak + Pedicure | €50.50
Lakken | €8.50