Beauty

Huidproblemen

Gevoelige Huid

Behandelingen

Informatie

Behandelingen

Hoe maak je jouw huid weer gaaf, soepel en gezond?

Door de juiste producten producten te gebruiken en met je voeding aan de slag te gaan.

Een gevoelige huid ontstaat door allerlei factoren van buitenaf die van invloed zijn op de gezondheid van je huid, waaronder ook veel crèmes en andere cosmetica. Een echt gezonde huid krijg je echter pas als je de oorzaak van de gevoelige huid wegneemt. Vermijd dus zo veel mogelijk de factoren die je huid kunnen en daarnaast is het belangrijk je huid ook van binnenuit te voeden met de juiste voedingsstoffen, Denk dan vooral aan gezonde oliën en vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks voldoende water te drinken en groente en fruit zodat je huid altijd goed gehydrateerd blijft. Met een gezond voedingspatroon zorg je ervoor dat je de organen die je lichaam reinigen en daarmee je huid gezond helpen te houden in goede conditie blijven. Vooral de lever, nieren, bijnieren, schildklier en darmen zijn belangrijk als je jouw huid wil laten stralen.

Gevoelige- of Eczeemhuid

Huideigen
Veel mensen hebben last van een gevoelige huid en met name in het gezicht. Een gevoelige huid is een huid die sneller reageert op prikkels van binnenuit en van buitenaf al dan niet met genetische aanleg. Het wordt vaak veroorzaakt of verergerd door, voeding, cosmetica producten, medicijnen, stress, weersomstandigheden, veroudering.

De meest bekende symptomen waaraan je kunt zien dat je last hebt van een gevoelige huid zijn onder andere:
 

  • Huiduitslag
  • Jeuk
  • Strak aanvoelende huid
  • Huidtintelingen
  • Rode / vlekkerige huid
  • Puistjes
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom Cell Fusion?

Cell Fusion ontwikkelt producten voor de huid en richt zich als één van de weinige merken op het herstel van de huidbarrièrefunctie. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen en huidverzorging instituten over de gehele wereld.

Cell Fusion is een huidverbeterend merk dat onder cosmeceuticals valt doordat de ingrediënten wetenschappelijk hun werking hebben bewezen. Hiermee wordt zowel de gezonde als de problematische huid behandeld. Wat het merk ook uniek maakt is dat het geschikt is voor gevoelige, eczeem, rosacea en couperose huiden.

Cell Fusion  gebruikt een techniek waarbij de werkstoffen zeer klein worden gemaakt (nano-technologie) en waarbij zeer hoge concentraties werkstoffen diep de huid kunnen binnen dringen.

Alle producten van Cell Fusion zijn vrij van schadelijke emulgatoren, minerale olie, schadelijke geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Waar staat CMS voor?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur; een uniek lipide-membraan complex, dat vergelijkbaar is met de lipidelagen in de membranen van de keratinocyten. CMS helpt de huid te herstellen. CMS gebruikt een dubbele liposomentechnologie, een combinatie van liposomen substanties: natuurlijke lecithine, ceramide, fytosterolesters, squaleen, cholesterol, triglyceriden, linolzuur, gestabiliseerde neosomen en dertig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, eiwitten, saccharoïden en plantaardige extracten. CMS beschermt de gevoelige huid en werkt als een antioxidant

CMS heeft de mogelijkheid om, dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten, lanoline en andere stoffen meeneemt. CMS gebruikt de nieuwste technieken zoals het nanodruk systeem. CMS zorgt ervoor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid en een veilige opname.

Door de unieke samenstelling gaan de huidverzorgingsproducten van Cell Fusion verder dan gebruikelijke cosmetica. Huideigen ingrediënten gecombineerd met zeer hoog geconcentreerde werkzame stoffen in werken zeer diep in je huid. Deze high tech producten zijn zeer innovatief en geven een snel resultaat als je huid beschadigd of uit balans is. Dankzij de zeer fijne, maar veilige nanostructuur van de ingrediënten en de hoge concentraties ervan werkt Cell Fusion zeer effectief. Cell Fusion is in staat de barrièrefunctie van de huid te herstellen, ook als deze ernstig verstoord is. Dit geeft ongekende  resultaten. En als je huid reeds in vorm is, kan Cell Fusion je huid naar een nóg hoger niveau brengen

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische oplossingen voor huidproblemen. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.