Beauty

Huidproblemen

Huidverslapping

Behandelingen

Informatie

Anti rimpelbehandelingen

Huidverslapping?

Weg is weg

Heeft jouw huid aan elasticiteit verloren en voelt ze bij de hals, kaaklijn of decolleté minder soepel aan? Wanneer we ouder worden verandert onze huid. Onze huid is heel goed in staat om zichzelf te vernieuwen en verzorgen, maar vanaf ongeveer je twintigste levensjaar verloopt dit steeds trager. Naarmate we ouder worden heeft onze huid extra stimulans nodig om zichzelf te vernieuwen en te verzorgen. Elke 10 jaar verandert er steeds iets anders. Je huid verliest meer vocht en talg en gaat daardoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan eerst droogte lijntjes, vervolgens worden zij rimpels en daarnaast neemt de elasticiteit van de huid af. Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Daarom is het behandelen van de huid bij iedereen anders. Wij maken een behandelplan voor je op maat, want ook jij bent uniek!

De volgende behandelingen geven het beste resultaat in natuurlijke huidverjonging, verstrakking, lifting en volume. Ze kunnen ook gecombineerd worden met de rimpel behandelingen.

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.