Rimpels

Last van rimpels in je gezicht? Maar je wilt geen cosmetische ingreep of inspuitingen?
Merk je bij het lachen of bij andere gezichtsuitdrukkingen dat er fijne lijntjes rond de ogen opduiken? Of zie je ‘s morgens bij het wakker worden duidelijk diepere rimpels op je voorhoofd en/of rondom je mondhoeken?

De volgende behandelingen geven de beste natuurlijke resultaten. De behandelingen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden in kuurvorm of in dezelfde behandeling.

Anti rimpelbehandeling | DAS PLASMA ENERGY

Lees meer over DAS PLASMA ENERGY

Dermo Ablation Surgery is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van lange golf radiofrequentie. Het systeem creëert een plasma effect en behandelt de huid zonder beschadiging aan het omliggende weefsel.

Behandelmethode

Bij een Dermo ablatie behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Door een serie van aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met plasma zorgt tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, geeft een extra boost in stevigheid en volume en de behandelde gebieden.

Door de gecontroleerde laag voor laag techniek worden oppervlakkige laagjes huid met veel precisie verwijderd zonder omliggende weefsels te beschadigen. Hierdoor is de hersteltijd kort. Op plaatsen waar de huid gevoelig is wordt een verdovende crème gebruikt.

Welke gebieden kun je behandelen?

Dermo Ablation Surgery is een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:

 • Niet-chirurgische ooglidcorrecties
 • Rimpelvervaging
 • Huidverstrakking
 • Kraaienpootjes
 • Lijntjes rondom de mond
 • Pigmentvlekken, moedervlekken
 • Huidstriemen
 • Littekens

Anti rimpelbehandeling | Venus Viva

Lees meer over Venus Viva

De Venus Viva is dé manier om de huid op een effectieve en op geheel natuurlijke wijze te verbeteren en te verstrakken. De Venus Viva werkt met Nano Fractionele Radio Frequentie en SmartScan technologie. Beide technologieën zijn bewezen effectief om de huid te verstrakken en om fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en rosacea te verminderen.

De Venus Viva wordt ook met regelmaat ingezet om de huidtextuur te verbeteren en om acnélittekens te corrigeren. Verder maakt de Venus Viva gebruik van de MP2 technologie welke zorgt voor huidverstrakking in alle huidlagen en non-invasieve rimpelvermindering. Behandelingen met de Venus Viva zijn uiterst veilig, het gehele jaar uitvoerbaar, voor ieder huidtype geschikt en je ervaart na een behandeling direct resultaat.

PRIJZEN

Venus MP2 
Gelaat complete behandeling €175,-
Gelaat in kuurverband €150,- 
Supplement hals/decolleté €35,-

Venus Fractional 
Gelaat €300,-
Supplement hals/decolleté €75,- 
Deel behandeling €150,-

Venus MP2 + Fractional 
Gelaat €450,-
Gelaat & Hals €499,-
Gelaat & Hals & Decolleté €549,-

Venus Viva MP2 aanbevolen in een kuur van 6-8 behandelingen
Venus Fractional aanbevolen in een kuur van 3-6 behandelingen

Een kuur wordt op maat gemaakt en dan berekenen we een speciale prijs.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en pakt de volgende huidaandoeningen effectief aan:

 • Pigmentvlekken
 • Huidverjonging
 • Huidverslapping
 • Fijne lijntjes
 • (Acne) Littekens
 • Een grove poriënstructuur
 • Striae
 • Rosacea
 • Rimpels
Anti rimpelbehandeling | Bioskinjetting
Lees meer over Bioskinjetting
> Behandeling BioSkinJetting incl behandeling 1 zone € 125,-
> Supplement BioSkinJetting (toevoegen aan een behandeling)
€ 35,-

Bioskinjetting is de 100% natuurlijke anti rimpelbehandeling zonder inspuitingen voor het verminderen van rimpels. Rimpels kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. De anti rimpelbehandeling is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, met een heel fijn naaldje, die de rimpel als het ware los maakt. Vervolgens wordt de huid gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel op.

Al na 1 behandeling is het resultaat zichtbaar, meerdere behandelingen zijn nodig voor optimaal resultaat. Afhankelijk van de huidconditie en de diepte van de rimpel zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig. De behandelingen vinden plaats in een kuurverband elke 2 weken. Na de behandeling is er een paar dagen een rood streepje zichtbaar, dit kan gecamoufleerd worden met een cover cream of foundation.

* Werkt zonder inspuitingen
* Snel resultaat
* Geen risico op allergie
* Natuurlijke methode
* Veilig

Zones
* Frons en voorhoofd
* Neus / lippenlijn
* Rimpels op wangen
* Rimpels rond de mond
* Rimpels rond de ogen

Anti rimpelbehandeling | Mesotherapie
Lees meer over Mesotherapie
> Behandeling Mesotherapie € 159,-

Mesotherapie voor huidverjonging  is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties met een mesogun, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. De cocktail is biologisch afbreekbaar. De werkzame stoffen bestaan uit lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren. Een ware boost voor de huid, kan 1 keer of in kuurverband ingezet worden.

Voor iedereen die bewust algehele huidverbetering en huidverjonging wil laten doen.
* Huidverbetering
* Fijnere poriën
* Minder lijntjes en rimpeltjes
* Vochtboost
* Preventief voorkomen van huidveroudering

De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van huidstructuur optreedt, fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en cel vernieuwing wordt gestimuleerd. Collageen en elastine synthese wordt geactiveerd en hierdoor verbeterd de stevigheid van de huid.

Mesotherapie wordt geadviseerd als kuur, de behandeling vind dan plaats eens in de twee weken. Afhankelijk van de huidconditie worden 4 tot 6 behandeling in een kuur geadviseerd. De Mesotherapie is goed te combineren in een kuur met BioSkinJetting.

Treatment

Fase 1 Peeling, voor het verwijderen van dode huidcellen, egale teint
Fase 2 Mesotherapie, het in de huid brengen van een cosmeceutical coctail
Fase 3 Vliesmasker, om de huid optimaal te kalmeren en hydrateren

Anti rimpelbehandeling | Needling Genosys
Lees meer over Needling
> Genosys Needling behandeling € 159,-
> Genosys Needling + Dermafix Needling voor extra intensief oogzone en lipcontour € 185,-
> Genosys Needling oogbehandeling of lipcontour behandeling i.c.m. een andere behandeling € 35,-
> Dermapen Needling behandeling Intensief plaatselijk €67,50 + retonol peeling + €35,-

Needling, micronaadjes penetreren de epidermis en de dermis van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de effectiviteit enorm verhoogd wordt.  Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.

Genosys biedt ‘s werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits. Wat is het grootste beautygeheim van Genosys? Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke diskneedling treatment:

* Door innoverende microneelde rollers = meer resultaat en veiligheid
* Door de diamantvorm van de naalden = minder pijn
* Door complete treatment zijn kortere naalden nodig = meer resultaat met minder trauma
* Verbeterde opname
* Liften en rimpels
* Littekens
* Poriën
* Pigmentatie
* Acne

Treatment

Fase 1 Co2 Mask, stimuleert de doorbloeding en verhoogt de zuurstofafgifte
Fase 2 Needling + Power Solution, een krachtige cosmeceutical die aangepast wordt aan de wensen
Fase 3 Peptide Gel Mask, hydrateert, hersteld, kalmeert en voedt

Voor het beste en meest langdurige resultaat wordt een kuur geadviseerd, afhankelijk van het gewenste resultaat tussen de 4-6 behandelingen. In kuurverband vinden den de behandelingen eens in de 2 weken plaats. Eventueel nog gecombineerd met andere behandelingen zoals SoUp Reloaded.