Rimpels

Last van rimpels in je gezicht? Maar je wilt geen cosmetische ingreep of inspuitingen?
Merk je bij het lachen of bij andere gezichtsuitdrukkingen dat er fijne lijntjes rond de ogen opduiken? Of zie je ‘s morgens bij het wakker worden duidelijk diepere rimpels op je voorhoofd en/of rondom je mondhoeken?

De volgende behandelingen geven de beste natuurlijke resultaten. De behandelingen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden in kuurvorm of in dezelfde behandeling.

Anti rimpelbehandeling | Bioskinjetting

Lees meer over Bioskinjetting

> Behandeling BioSkinJetting incl behandeling 1 zone € 125,-
> Supplement BioSkinJetting (toevoegen aan een behandeling)
€ 35,-

Bioskinjetting is de 100% natuurlijke anti rimpelbehandeling zonder inspuitingen voor het verminderen van rimpels. Rimpels kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. De anti rimpelbehandeling is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, met een heel fijn naaldje, die de rimpel als het ware los maakt. Vervolgens wordt de huid gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel op.

Al na 1 behandeling is het resultaat zichtbaar, meerdere behandelingen zijn nodig voor optimaal resultaat. Afhankelijk van de huidconditie en de diepte van de rimpel zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig. De behandelingen vinden plaats in een kuurverband elke 2 weken. Na de behandeling is er een paar dagen een rood streepje zichtbaar, dit kan gecamoufleerd worden met een cover cream of foundation.

* Werkt zonder inspuitingen
* Snel resultaat
* Geen risico op allergie
* Natuurlijke methode
* Veilig

Zones
* Frons en voorhoofd
* Neus / lippenlijn
* Rimpels op wangen
* Rimpels rond de mond
* Rimpels rond de ogen

Anti rimpelbehandeling | Mesotherapie

Lees meer over Mesotherapie

> Behandeling Mesotherapie € 159,-

Mesotherapie voor huidverjonging  is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties met een mesogun, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. De cocktail is biologisch afbreekbaar. De werkzame stoffen bestaan uit lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en aminozuren. Een ware boost voor de huid, kan 1 keer of in kuurverband ingezet worden.

Voor iedereen die bewust algehele huidverbetering en huidverjonging wil laten doen.
* Huidverbetering
* Fijnere poriën
* Minder lijntjes en rimpeltjes
* Vochtboost
* Preventief voorkomen van huidveroudering

De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van huidstructuur optreedt, fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en cel vernieuwing wordt gestimuleerd. Collageen en elastine synthese wordt geactiveerd en hierdoor verbeterd de stevigheid van de huid.

Mesotherapie wordt geadviseerd als kuur, de behandeling vind dan plaats eens in de twee weken. Afhankelijk van de huidconditie worden 4 tot 6 behandeling in een kuur geadviseerd. De Mesotherapie is goed te combineren in een kuur met BioSkinJetting.

Treatment

Fase 1 Peeling, voor het verwijderen van dode huidcellen, egale teint
Fase 2 Mesotherapie, het in de huid brengen van een cosmeceutical coctail
Fase 3 Vliesmasker, om de huid optimaal te kalmeren en hydrateren

Anti rimpelbehandeling | Needling Genosys

Lees meer over Needling

> Genosys Needling behandeling € 159,-
> Genosys Needling + Dermafix Needling voor extra intensief oogzone en lipcontour € 185,-
> Genosys Needling oogbehandeling of lipcontour behandeling i.c.m. een andere behandeling € 35,-
> Dermapen Needling behandeling Intensief plaatselijk €67,50 + retonol peeling + €35,-

Needling, micronaadjes penetreren de epidermis en de dermis van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de effectiviteit enorm verhoogd wordt.  Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.

Genosys biedt ‘s werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits. Wat is het grootste beautygeheim van Genosys? Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke diskneedling treatment:

* Door innoverende microneelde rollers = meer resultaat en veiligheid
* Door de diamantvorm van de naalden = minder pijn
* Door complete treatment zijn kortere naalden nodig = meer resultaat met minder trauma
* Verbeterde opname
* Liften en rimpels
* Littekens
* Poriën
* Pigmentatie
* Acne

Treatment

Fase 1 Co2 Mask, stimuleert de doorbloeding en verhoogt de zuurstofafgifte
Fase 2 Needling + Power Solution, een krachtige cosmeceutical die aangepast wordt aan de wensen
Fase 3 Peptide Gel Mask, hydrateert, hersteld, kalmeert en voedt

Voor het beste en meest langdurige resultaat wordt een kuur geadviseerd, afhankelijk van het gewenste resultaat tussen de 4-6 behandelingen. In kuurverband vinden den de behandelingen eens in de 2 weken plaats. Eventueel nog gecombineerd met andere behandelingen zoals SoUp Reloaded.