Beauty

Beautiful Skin 

Merken

Het beste

By Babet is een anti-aging en skin care center gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Onze schoonheidssalon in Waalwijk onderscheidt zich door de merken die wij voeren. Bekijk de merken die wij allemaal aanbieden, mochten er nog vragen zijn dan horen wij die graag. Tot snel.

Veilige supplementen

Huidverbetering

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Consultant

De Beauty Supps Consultant die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Daarnaast is de consultant als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

 

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.