Beauty

Beautiful Skin Starts From Within

Beauty Supps

Informatie

Health Skin Vitality 

om een echt mooie huid te krijgen en te houden is goede verzorging van de binnenkant essentieel.

Daarbij moeten we denken aan goede, gezonde en gevarieerde maaltijden. We kunnen dat aanvullen met suppletie, vooral als je intensieve behandelingen ondergaat is dit een belangrijk onderdeel van je huidverbetering. Ook een intensieve levensstijl vraagt om extra aandacht voor de binnenkant.

Beauty Supps

Is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

 

Veilige supplementen

Huidverbetering

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Consultant

De Beauty Supps Consultant die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Daarnaast is de consultant als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

 

De huid

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom en wanneer supplementen nemen?

Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarden in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen. In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven. Iedereen kent wel de momenten waarop de behoefte ontstaat gezonder te eten en te leven en dit kan een moment zijn om voor supplementen te kiezen.

 

Voedingsdagboek

Om een goede indruk te krijgen van wat je nodig hebt ten opzichte van wat je binnen krijgt kun je een voedingsdagboek invullen. Om een zo compleet mogelijk inzicht te krijgen is het belangrijk om het voedingsdagboek minimaal 3, maar beter nog om 7 dagen in te vullen.
Na het invullen maken we een afspraak om samen te kijken naar uw voedingsgewoontes en zo je te adviseren op welke punten je dat kan verbeteren en zo nodig met suppletie aan te vullen.

Klik hier om naar het voedingsdagboek te gaan.

“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”

Coco Chanel

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.