Beauty

Merken

Cell Fusion

Behandelingen

Informatie

Behandelingen

Cell Fusion

€95,-

Informatie

Waarom Cell Fusion?

Op de eerste plaats adviseren wij Cell Fusion producten bij een huid uit balans of die beschadigd is.

Door de unieke samenstelling gaan de producten van Cell Fusion verder dan gebruikelijke cosmetica. Huideigen ingrediënten gecombineerd met zeer hoog geconcentreerde werkzame stoffen die werken diep in je huid. Deze producten zijn zeer innovatief en geven een snel resultaat als je huid beschadigd of uit balans is. Dankzij de zeer fijne, maar veilige nanostructuur van de ingrediënten en de hoge concentraties werkt Cell Fusion zeer effectief. Cell Fusion is in staat de barrièrefunctie van de huid te herstellen, ook als deze ernstig verstoord is. Dit geeft ongekende  resultaten.

CMS Dual Liposomen Technologie

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

CMS Technologie

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waar staat CMS voor?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur; een uniek lipide-membraan complex, dat vergelijkbaar is met de lipide lagen in de membranen van de keratinocyten. CMS herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS gebruikt een dubbele liposomentechnologie, een combinatie van liposomen substanties: natuurlijke lecithine, ceramide, fytosterolesters, squaleen, cholesterol, triglyceriden, linolzuur, gestabiliseerde neosomen en dertig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, eiwitten, saccharoïden en plantaardige extracten. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant

Cell Fusion C is een huidverbeterend merk dat onder cosmeceuticals valt doordat de ingrediënten wetenschappelijk hun werking hebben bewezen. Hiermee wordt zowel de gezonde als de problematische huid behandeld. Wat het merk ook uniek maakt is dat het geschikt is voor eczeem, rosacea en couperose huiden.

Alle producten van Cell Fusion C zijn vrij van schadelijke emulgatoren, minerale olie, schadelijke geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De producten zijn zeer mild waardoor ze ook in te zetten zijn bij allergische, gevoelige huid, acné huid, pigmentvlekken, verouderde huid met rimpels, roodheid en vermoeide huid.

“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”

Coco Chanel

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.