Beauty

Merken

Dr Murad

Behandelingen

Informatie

Behandelingen

Dr. Murad Peeling Treatment

Bij deze huid verbeterende behandeling staat de peeling centraal. Dode huidcellen worden zacht, maar intensief verwijderd, de huid activeren we met een bindweefselmassage en we sluiten de behandeling af met een verzorgend masker. Bij de Intensief treatment gaan we dieper in op de bindweefselmassage en een intensiever masker.

Dr. Murad Pom pore

€60,-

Dr. Murad Acne Treatment

€69,50

Dr. Murad Peeling Treatment

€105,-

Informatie

Dr. Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling.

Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld. Alleen Murad producten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’.

MURAD IS EEN AMERIKAANS DOKTERSMERK

dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van AMERIKA’S Bestsellers. Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl. Door het combineren van resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotioneel positieve kijk op het leven waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt, zorgt een Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl ervoor dat je er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt. BETTER EVERY DAY.®

Wilt u meer weten over een Murad behandeling by Babet in onze schoonheidssalon. Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u hier graag vrijblijvend meer over.

“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”

Coco Chanel

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.