Beauty

Merken

Gen Decode

Behandelingen

Informatie

Speciaal

VIP Dag Gendecode

Wil je dat jouw SkinCare Hoogwaardig, puur en eerlijk is? Meld je nu aan om Gratis en vrijblijvend kennis te komen maken met Gendecode

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Behandelingen

De toekomst…100% maatwerk op basis van DNA analyse

Waarop baseren wij als specialisten ons advies voor huidverbetering? Wat we zien op de huid, met een analyse apparaat, wat we uit de intake met de klant halen en een groot deel ervaring.

We zien lijntjes, rimpeltjes en verslapping. Pigmentatie storingen en verlies van uitstraling. Maar waar komt dit vandaan? Een groot deel door invloeden van buitenaf. Toch zien we bij iedereen verschillende effecten van deze invloeden van buitenaf. En vaak zijn er ook problemen waar geen externe invloed aan te koppelen is. Hoe kan dat?

Het is erfelijk bepaald op welke invloeden de huid een goede weerstand heeft en waarop minder. Daarnaast zijn een groot aantal huidverouderingsproblemen in DNA bepaald.

DNA testen is daarom de nieuwe stap in cosmetica. Dit betekend niet dat we de uitwerking van een gen kunnen veranderen. De aanleg blijft bestaan. We kunnen wel de huid veel nauwkeuriger beschermen, ondersteunen op precies die invloeden van buitenaf of zelfs intern. Een ware revolutie voor de klant die er alles aan wil doen de huid zo lang mogelijk jeugdig, gezond en stralend wil houden.

Wat kunnen we analyseren, en wat doen we daarmee?

Huidverbetering

We testen 24 genen die de meeste impact hebben op het verouderingsproces van de huid en waar we met behandelingen en cosmetica een positieve invloed op kunnen hebben. Vervolgens hebben we meer dan 2700 ingrediënten combinaties tot onze beschikking om een 99% actieve cosmetica serie te maken specifiek aangepast op uw DNA en persoonlijke voorkeur in structuur en zelfs geur.

 

  • DNA Genetic Report € 415,-
  • GEN Decode Silver Pack Essentials € 906,- (2 products; serum + creme)
  • GEN Decode Gold Pack Ultimate € 1.513,- (5 products; cleanser + peeling + serum + creme + oogcreme)
  • GEN Decode Platinum Pack The Works € 2.042,- (8 products; cleanser + toner + peeling + masker + serum + serum plus + creme + oogcreme)

Hoe werkt het?

Stap 1. is de DNA test, deze word in Italië in een van de meest vooraanstaande klinieken geanalyseerd en direct na analyse vernietigd. De resultaten worden naar onze Genetische Biologen in Spanje gestuurd om daar de aansluiting met uw product te maken.

Stap 2. is foto’s maken en een vragenlijst invullen waarop we aangeven wat u ziet op de huid. Dit hebben wij nodig omdat het belangrijk is te weten welke genen tot expressie zijn gekomen en welke nog niet. En of er andere problemen zijn die u wel onder de aandacht wilt brengen maar die door invloeden van buitenaf zijn gekomen. .

Stap 3. ontvang uw op maat gemaakte producten: Op basis van de genetische analyse van erfelijke aanleg, de klinische informatie en omgevingsfactoren van uw levensstijl, ontvangt u een genetische verslag met een specifieke producten van Sepai GenDecode

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat komt u te weten?

HUID ARCHITECTUUR Hoe sterk is uw huid in de opbouw van collageen en hoe ruimt uw huid oud collageen op. Hoe is het met de aanmaak van elastine?

ONTGIFTIGEND VERMOGEN VAN DE CEL Hoe goed kunnen de cellen van uw lichaam omgaan met gifstoffen. Kunnen ze deze goed vangen? En hoe goed zijn ze in het afvoeren van deze stoffen?

WEERSTAND VAN DE HUID Hoe is de weerstand van de huid en hoe goed kan het lichaam omgaan met het in balans houden van ontstekingsreacties in de huid? Komt hier de roodheid vandaan? Is de huid hierdoor vochtarm?

BLOEDVATEN SYSTEEM Hoe goed is de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid en de afvoer van afvalstoffen. Zijn de vaatwanden sterk en goed doorlaatbaar of hebben ze ondersteuning nodig om roodheid te voorkomen

GLYCATIE Steeds meer onderzoeken tonen aan dat een groot deel van de veroudering te maken heeft met glycatie. Hoe goed is uw lichaam met het omzetten van suikers en het verwerken van de restproducten.

PIGMENTATIE Heeft uw huid hulp nodig met de weerstand tegen stralingen? Niet alleen UV heeft invloed op de huid ook IR en andere stralen kunnen de huid beïnvloeden die van nature niet een goede weerstand heeft.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u geen behoefte heeft aan behandelingen, maar wel het allerbeste wilt voor uw huid. Omdat GenDecode 100% maatwerk gebaseerd op jou eigen DNA is het voor iedereen geschikt. Vraag nu meer informatie aan….

“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”

Coco Chanel

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.