La Colline

Een exclusief merk voor huidverjonging gecombineerd met wellness!

Met het ouder worden, beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals UV stralen, stress, etc. ontregelen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Research Laboratoria een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten, het CMA Complex. Dit complex vult de energie aan zodat de vitale functies worden geoptimaliseerd. Met als resultaat een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid ziet er verstevigd, verfrist, gehydrateerd en stralender uit!

Lees meer over La Colline

Zwitserse Expertise
Dankzij de kracht van BIO-FERMENTATIE creëert La Colline hoogwaardige anti-aging huidverbeteringsproducten, die voor een direct zichtbaar anti-aging resultaat zorgen. Wetenschappelijk bewezen met zichtbare resultaten.

Celvernieuwing
De onderzoekers van de La Colline Laboratoria hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

De huidcel en zuurstof
Zo is het team erin geslaagd een methode te ontwikkelen waarmee het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepatenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

Oosterse massages en wellness
Bij behandelingen in de La Colline instituten wordt gebruik gemaakt van authentieke Oosterse massagetechnieken. Door de holistische benadering van schoonheidsbehandelingen bereikt u een totale ontspanning van lichaam en geest. Een unieke ervaring!

Skin Ology Excellent & Supreme   Treatments

De Skin Ology Excellent Treatment start met een relaxing ritueel en rugmassage, om de klant bewust te maken van rust en ontspanning. Veel producten worden verwarmd in een hot cabby voor extra rust en ontspanning. Volledige aandacht voor de klant gedurende de gehele behandeling, zoals drukpuntmassage, hoofdhuidmassage en handmassage tijdens het masker. Een echte wellness ervaring gecombineerd met een anti-aging zeer hoogwaardig collageen vliesmasker.

> Skin Ology Excellent Treatment 90 min. € 155,00

Skin Ology Supreme Treatment (excl. rugmassage) 75 min. € 125,00

Focus Treatments

Bij de Focus Tretaments ligt het accent op huidverbetering, maar zoals we gewend zijn bij La Colline gaat dat gepaard met luxe en ontspanning.

> Focus Treatment Liftend & Verhelderend   60 min. € 99,50
> Focus Treatment Anti Rimpel & Hydratatie 60 min. € 99,50
> Focus Treatment Eye Anti-Stress & Hydratatie  60 min. € 89,00