Beauty

Merken

Sepai

Behandelingen

Informatie

Behandelingen

3D Facial Lifting (bindweefselmassage)

€ 99,50

Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje, dat huidverzorging naar een hogere dimensie brengt. Het merk maakt mooie, zuivere en veilige huidverzorging waarbij ingrediënt keuze centraal staat. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met 99% werkzame stoffen. Sepai brengt natuurlijke ingrediënten en technologisch innovatieve werkstoffen samen in doelgerichte formules. Hierdoor zijn producten ontstaan die niet de symptomen maar juist de onderliggende oorzaken van huidveroudering aanpakken.

Waarom Sepai?

Huidverbetering

De fundering van Sepai is de waarheid. De waarheid in producten, de waarheid in werking, de waarheid in resultaat. Dit wordt bereikt door de meest geavanceerde technologie met diep begrip voor wat de huid daadwerkelijk nodig heeft.

Deze visie zorgt ervoor dat onnodige en mogelijk schadelijke ingrediënten worden weggelaten om ruimte te maken voor complexen die wetenschappelijk bewezen zijn en zuiver voor de huid en natuur. Dit zorgt ervoor dat de huid 100% krijgt wat hij nodig heeft in de meest pure vorm. Met als resultaat een stralende huid, 24 uur per dag!

Je eigen beauty lab?

Stap 1 : Kies je basisproduct serum of creme op basis van voorkeur en huidconditie  De crèmes zijn al volledige verzorgingsproducten met actieve anti-aging eigenschappen.

Stap 2 : Ontwerp jouw eigen product door aan je gekozen basis voor gelaat of lichaam tune-its toe te voegen. Dit zijn geconcentreerde werkstoffen die je selecteert op basis van jouw specifieke wensen.

De keuze, tot maximaal 3 extracten per product, maken het mogelijk om heel gericht doelen aan te pakken. Voor het gezicht: Volumising, Elasticity, Lifting, Tan Prolong en Firming. Voor het lichaam zijn nog drie extra extracten mogelijk; Slimming, Cellulite en Boobster.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Unieke 360° formule

Sepai heeft een unieke 360° formule in één concept ontwikkeld, die alle veroorzakers van huidveroudering aanpakt: RMI5 Intelligent Molecular Recovery at 5.

Als men ouder wordt gaat het energieniveau van de cellen naar beneden, het DNA raakt beschadigd en de proteïneproductie vermindert. Weefsels worden minder stevig waardoor verslapping en rimpels ontstaan. Vermindering van de natuurlijke glans, verlies van stevigheid en een verminderd vermogen van de huid om zich te verweren tegen invloeden van buitenaf, zijn onafwendbaar.

Recovery. Herstelt het optimaal functioneren van de huid, laat huidcellen weer werken alsof het jonge cellen zijn, traint de huid om actief te zijn, herstelt de jeugdige uitstraling doordat vitale huidfuncties verbeteren. Pakt zichtbare effecten van huidveroudering direct aan: antirimpel, herstructureren, anti-stress effect en op de langere termijn een algehele zichtbare huidverbetering.

Molecular. De basis bestaat uit 13 zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten waarmee RMI5 de levensduur van de cel verlengt en het zelf herstellend vermogen verbetert.

Hierdoor geeft het de cel nieuwe energie*, stimuleert de proteïneproductie, versterkt het afweermechanisme van de huid en helpt de huid zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De huid herstelt* zichzelf, zodat de klok van de huid als het ware wordt teruggezet. *in vitro getest.

Intelligent. Preventief en herstellend verzorgingssysteem dat werkt op het behoud van de optimale conditie van de huid, herstel van het energieniveau bij de bron en dat fungeert als een ‘personal trainer’ van de huidcellen.

“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”

Coco Chanel

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.