Babet

Babet

Schoonheidsspecialiste

Lees meer

Babet is trotse eigenaresse van salon …By Babet. Sinds 2000 oefent zij haar vak als schoonheidsspecialiste met ontzettend veel passie uit. Het ondernemerschap geeft veel energie, kansen en uitdagingen die altijd aangegaan, onderzocht en benut worden. Met als visie dat schoonheid een totaal plaatje is en als missie de beste salon van Waalwijk te zijn.
Samen als team is ons doel u te laten stralen!

Michelle

Michelle

Schoonheidsspecialiste

Lees meer

Michelle is allround schoonheidsspecialist met als missie om mensen te helpen hun huid te verbeteren om zolang mogelijk te genieten van een mooie jonge huid. Dit doel kan ik bereiken met verschillende huidverbeteringstechnieken die ze beheerst. Haar werk doet ze met veel passie en plezier en geeft haar veel voldoening om met de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering te werken.

Sjannette

Sjannette

Pedicure

Lees meer

Sjannette is Pedicure by Babet, ze is vriendelijk en spontaan, met veel aandacht zorgt ze voor uw voeten. Of het nu een pijnlijke likdoorn is die maar niet wil verdwijnen, een ingroeiende teennagel of eeltklachten, u bent bij Sjannette aan het goede adres. Ook voor als u uw pedicure behandeling wil combineren met ontspanning, dan kiest u voor een heerlijke Spa Pedicure, als finishing touch kunt u nog uw teennagels een kleurtje geven met nagellak of gellak.

Kelly

Kelly

Schoonheidsspecialiste

Lees meer

Kelly is allround schoonheidsspecialist met als specialisaties acne, huidverbetering, huidverjonging en massagetherapie. Ze combineert dan ook graag haar passie voor huidverbetering met ontspannende gelaatsmassages. Haar voldoening haalt ze uit de huid weer te laten stralen maar tevens ook door de klant zelf te laten ontspannen en stralen!