Beauty

ONZE

Specialisaties

Specialisaties by Babet

Om een echt mooie huid te krijgen en te houden is goede verzorging van de binnenkant essentieel.

Daarbij moeten we denken aan goede, gezonde en gevarieerde maaltijden. We kunnen dat aanvullen met suppletie, vooral als je intensieve behandelingen ondergaat is dit een belangrijk onderdeel van je huidverbetering. Ook een intensieve levensstijl vraagt om extra aandacht voor de binnenkant.

DAS PLASMA

MICRO NEEDLING

PEELING

DEFINITIEF ONTHAREN

OXY NOVA ZUURSTOF

SUPERBOOST

BINDWEEFSELMASSAGE

COSMETISCH ARTS

PERMANENTE MAKE-UP

CRYO THERAPIE

SkinPen

VENUS VIVA

Veilige supplementen

Huidverbetering

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Consultant

De Beauty Supps Consultant die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Daarnaast is de consultant als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

 

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.