Definitief ontharen behandelingen

Tarieven per behandeling
> Bovenlip € 35,-
> Bovenlip + Kin € 60,-
> Heel het gelaat € 85,-
> Tussen de wenkbrauw € 20,-
> Oksels € 60,-
> Bikinilijn S / M / L € 60,- / € 75,- / € 90,-
> Onderbenen incl. knie € 135,-

Vraag naar meer informatie voor andere zones of speciale combinatie prijzen.

Electrische epilatie | € 35,- per behandeling (5 min. ) + € 1,50 per min (vanaf 5 min.)

Deze methode zorgt ervoor dat storende haren “definitief” verdwijnen, het gaat hier over haren in het gezicht en eventueel lichaam. Electrische epilatie is niet pijnloos. De behandelingsperiode varieert van enkele maanden tot soms jaren, afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

IPL Huidoneffenheden verwijderen | vanaf € 35,-

Wat kunnen we behandelen:

  • Couperose, rode adertjes
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadiging
  • Huidstructuur verbeteren
  • Collageen stimulatie

Informeer naar de mogelijkheden voor u in onze schoonheidssalon.

Definitief ontharen

Bent u geïnteresseerd in definitief ontharen? Laat u dan goed informeren wat de mogelijkheden voor u zijn. Heeft u na het lezen van de informatie op de site nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in onze schoonheidssalon.

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten die gepaard gaan met de behandelingen voor ontharen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

IPL/laser

IPL/laser is een methode voor het reduceren van overbeharing. De huid wordt zeer kort blootgesteld aan een lichtbundel met een specifieke golflengte. Per lichtflits kunnen in korte tijd grote oppervlakten (bv. liezen, oksels, rug en benen) worden behandeld. De meeste apparaten hebben een koelsysteem dat de bovenlaag van de huid beschermt. Het aantal behandelingen varieert.

IPL/laser is het meest effectief bij donkere haren op een lichte huid. Pigmentloze haren (bv. grijze en blonde haren) kunnen niet behandeld worden met laser/IPL maar wel door middel van electrische epilatie.