Grotestraat 70

5141 HB Waalwijk

info@bybabet.nl

Mail ons

Bel ons

0416 - 347 396

Beauty

Specialisaties

Permanente Make-Up

Behandelingen

Bij ons in de salon komt Peggy Saris voor de permanente make-up, zij is de drijvende kracht achter Beauty Skinlines. Ze is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel permanent make-up specialiste in haar eigen salon en in andere salons / klinieken. Daarnaast werkt ze als docente in binnen- en buitenland. In cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd, behandeld ze de laatste technieken en trends op hoog niveau. Beauty Skinlines is autoriteit in algemene opleidingen en leidend in permanent make-up masterclasses.

Advies

Beauty Skinlines is vaak op beurzen te vinden. Dit zijn goede gelegenheden om up-to-date te blijven over de laatste technieken en pigmentsoorten.

Zij is GGD gekeurd. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels.

Haar streven is om klanten een vertrouwd gevoel te geven door te luisteren naar hun wensen. Ze zorgt ervoor dat het uiterlijk op zeer natuurlijke wijze wordt verfraaid.

Beauty Skinlines staat voor kwaliteit. Meer info www.beautyskinlines.nl

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acties of aanbiedingen

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Locatie

Grotestraat 70
5141 HB Waalwijk

Openings tijden

Ma Gesloten
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.30 - 20.00
Do 09.30 - 20.00
Vr 09.00 - 18.00
Za 10.00 - 14.00