Beauty

Specialisaties

Superboost

Prijzen voor de

Behandelingen

Superboost Acne behandeling

€ 89,50

Superboost Meso infusion (JET STREAM)

€ 130,-

Superboost Biofeedback (Volledige behandeling)

€ 175,-

Meer informatie over

Superboost

De Superboost maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties door de huidadnexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de epidermis en de dermis te bereiken. De haarfijne openingen aan de uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design. Deze methode heeft bewezen resultaten

De Superboost behandeling bestaat uit 2 onderdelen

Stap 1 : JET-STREAM

Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMed cocktails aan de noden van de huid.

Stap 2: ELEKTROSTIMULATIE

Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen.

Superboost geeft jou huid de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en zeer uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet: De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. We werken vooral op:

  • Huidverjonging
  • Verminderen van (fijne) rimpels
  • Oog- en wenkbrauwlift
  • Onregelmatige huid
  • Grove poriën
  • Acné

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.