Beauty

Specialisaties

Venus Viva

Behandelingen

Informatie

Prijzen voor de

Behandelingen

Venus MP2

Gelaat complete behandeling

€ 175,-

Venus Fractional

Gelaat

€ 175,-

Supplement hals/decolleté

+ € 75,-

Deel behandeling

€ 75,-

Venus MP2 + Fractional

Gelaat

€ 225,-

Gelaat & Hals

€ 350,-
  • Venus Viva MP2 aanbevolen in een kuur van 6-8 behandelingen
  • Venus Fractional aanbevolen in een kuur van 3-6 behandelingen

Meer informatie over

Venus Viva

Ben jij op zoek naar een behandeling die pigmentvlekken, acnélittekens, fijne lijntjes, rimpels en een grove huidstructuur op de meest effectieve manier aanpakt? Dan is een behandeling met ons Venus Viva systeem de oplossing voor jou!

De Venus Viva is dé manier om de huid op een effectieve en op geheel natuurlijke wijze te verbeteren en te verstrakken. De Venus Viva werkt met Nano Fractionele Radio Frequentie en SmartScan technologie. Beide technologieën zijn bewezen effectief om de huid te verstrakken en om fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en rosacea te verminderen.

De Superboost behandeling bestaat uit 2 onderdelen

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe werkt de Venus Viva

De Venus Viva beschikt over twee applicatoren: de Nano Fractional Radio Frequency applicator en de MP2 Diamond Polarapplicator.

Met de Nano Fractional Frequency applicator creëren we een gladde en egale huid waardoor de behandeling goed inzetbaar is voor behandeling van pigmentatie, grove poriën, roodheden en rimpels. De gefractioneerde radiogolven maken via een uniek pinpatroon zeer kleine micro-gaatjes in de opperhuid. Dit zorgt ervoor dat tekenen van huidbeschadiging verminderen en herstellen. Door gebruik te maken van een kleine footprint blijft er voldoende weefsel intact wat het omliggende gezonde weefsel helpt de micro-gaatjes te genezen. Door de SmartScan technologie kunnen wij zeer gericht en huid specifiek behandelen. Hierdoor ervaar je een minimale herstelperiode na de behandeling vergeleken met andere fractionele laser behandelingen.

Meer info

De MP2 applicator zorgt daarnaast voor huidverstrakking in alle huidlagen. De gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen, zorgt voor de aanmaak van nieuwe fibroblasten en nieuwe, gezonde bloedvaatjes. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Door de aanmaak van nieuwe fibroblasten wordt de productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid van binnenuit verjongd en verstevigd. Deze behandeling is dus zeer effectief voor non-invasieve rimpelvermindering en natuurlijke huidverstrakking. Een behandeling met de MP2 Diamond Polar applicator is vergeleken Nano Fractionele Radio golven zeer ontspannend en kent geen herstelperiode. De behandeling met deze applicator wordt ook wel vergeleken met een hot-stone massage.

Na de behandeling

Indien de Nano Fractional Radio Frequency applicator wordt ingezet, ervaar je een herstelperiode van maximaal een dag. De huid zal er na de behandeling rood en gezwollen uitzien. Contact met UV-straling wordt in deze periode afgeraden. Wanneer alleen de MP2 DiamondPolar applicator wordt ingezet dan ervaar je geen herstelperiode.

Het resultaat

Al direct na één behandeling ervaar je verschil. De huid oogt egaler, verjongd en frisser met een natuurlijke glow. Het aantal benodigde behandelingen om het uiteindelijk gewenste resultaat te behalen, verschilt per persoon. Wanneer je een behandeling ondergaat voor een gladde en egale huid (bijvoorbeeld voor de aanpak van pigmentatie, rosacea, een grove poriën textuur of acnélittekens) heb je doorgaans 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Het resultaat wordt vervolgens bijgehouden met 2 á 4 onderhoudsbehandelingen per jaar. Wanneer je graag je rimpels en fijne lijntjes wil aanpakken wordt er gebruik gemaakt van de MP2 Diamond Polar applicator waarbij je doorgaans 8 tot 10 behandelingen nodig hebt voor het gewenste resultaat. Ook hier wordt een onderhoudsbehandeling per 2 maanden geadviseerd voor een blijvende en langdurige versteviging.

Contact

Contact informatie

Wilt u een behandeling boeken of heeft u hier vragen over. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of het onderstaande contactformulier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.